Møte med politi på kjøpesenteret

Eg var å handlet! Tok meg mat pause utendørs, der eg observerte at noen i miljøet, 
prøvde å selge meg, hasj hadde han. Uten at eg hadde noen anelse om hvem personen var, han kom til meg. Eg sa nei, er ikke interessert i kjøpe på åpen gate og ihvertfall ikke fra deg.  
Var her for å spise maten min i fred. Etter en stund, så kom politiet til området og kjøpesenteret. 
De hadde observert de guttene som hang på området, tenkte eg. 
Uten å spekulere mer om det. Eg gikk rundt på kjøpesenteret for å handle de butikkvarene eg skulle ha den dagen.  

Så kommer det 2 vektere og 2 politimenn gående mot meg. De har fått info og mistanke om at jeg holder på med noe ulovligheter. De ville ha mobil telefonen min, jeg nektet. Helt til de bare gikk ned i lommen min med hånden sin, dro ut mobilen og konfiskerte den. Fikk ikkje igjen telefonen på 2-3 uker, videre dro de meg ned på et lukket kontor for å kle av meg. Klærne av, trusa ned, bøye meg over for å se om jeg gjemte noe, betjenten ser på meg en god stund på meg…i tro om at det skulle sprette noe ut. som eg ikke hadde noe grunn for at det skulle skje. 

Eg kjente ikke regelverket! De visste ALT, eg hadde feil, uansett hva eg sa. Noen har tystet på deg. Vi skal finne ut av dette, vi vil vite hvor du bor. Vi skal holde deg her og på glattcelle i 48 timer for å bekrefte all informasjon, om at du er selgeren av narkotika og hasj. Du er skyldig, vi ser det på deg, ikke lyv til oss. Vi har hele informasjonen du har sendt og videre på dine mobil meldinger osv.  
Vi sender flere politi biler til din bolig nå. Eg blir automatisk stressa i hele meg, så tenkte eg på min bestekamerat. Som jobbet på kjøpesenteret og var min skyss hjem. At han måtte vente på meg sent på ettermiddagen/kveld, uten han visste hvor eg var og ikke kunne ta kontakt.  

“De kom til min bolig leilighet, fikk nøkkel med husverten. “Der hadde de brutt opp stikk kontakt adaptere i veggene, gått opp på sengen min med støvler for å se alle kriker og kroker. De fant ikke no som helst, enn noe bruker utstyr som plast bong i utehuset! ” Og hjemmet så stod dataen min på. Der hadde de satt seg ned scrollet gjennom min facebook historikk og meldinger.”

Så gjorde eg det som eg IKKE skulle HA GJORT, INNRØMMELSE UTEN BEVIS FOR DET!
Bare for å slippe ut av dørene. deres fordommer osv. Så lyver eg at, Eg solgte! At eg hadde 6 gram på meg og de var nå borte. Er du helt sikker? Ja, slipp meg ut! Nevnte ingen navn eller noe. Det var det, skriv under her osv. så kan du gå ut. Dette blir laget en sak av. Hade!! 

Dagen derpå, så gikk eg til politi kontoret i nabo kommunen. Fortalte alt, hvilke pressmiddel politi-betjentene brukte og at eg fant opp en historie på stedet, for å ikke bli med dem til glattcelle/avhør trusler i 48 timer osv. Det var bra av meg at eg gjorde det dagen etterpå, men kunne kanskje unngått å sagt at jeg selger, når jeg ikke gjør det. Eg var skremt for meg og mine venner, mitt første ublidte møte med politi, der de tar meg inn til avhør og trusa ned. Fy!! Har hatt mye skyld følelse for mine venner og bekjente som ble dratt inn i ettertid, selv om eg ikke burde ha det eller vet ikke! Angst tankene har blitt fremhevet i ettertid av denne saken. Og brukte de tingene i flere saker rundt min vennegjeng, for å ta førerkort, trakkasere, mishandle og regelbrudd på regelbrudd. 

Det var det jeg husket! Har desverre holdt dette, tett inntil meg i lang tid. Utenom et par gode venner og familie som vet om det. Nå skal dette ut i lyset for eg vil dele det, hvis det har noen betydning.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s