I stedet for å få hjelp ble jeg brukt til å styrke krigen mot cannabis ved å underbygge en falsk statistikk

Led av angst og depresjon fra barndommen av. Ble etter en tid hvor familiestyrken og nettverket kollapset rundt meg engstelig og deprimert igjen i 20 års alderen. Søkte hjelp i studenthelsetjenesten og ble feilmedisinert. Ble ytterligere deprimert og sluttet med medisiner på eget initiativ.

Fikk tak i medisinsk cannabis ulovlig (i desperasjon) noe som viste seg å snu hele tilværelsen til noe positivt. Ble anmeldt av politi for innførsel. Det ble politisak og angst og redsel for rettsvesenet gjorde meg ytterligere syk. Søkte hjelp i psykiatrien igjen. Ble hjernevasket i 2 år på at alle mine problemer kom fra cannabis, selv de problemene som oppsto i barndommen. (Lenge før bruk) jeg konfronterte psykolog med om mine lidelser kunne være arvelige (har andre i fam. Med lignende lidelser) og forsterket av veldig høyt alkoholinntak i mange år.

Siden symptomene mine passet bra med alkoholrelaterte lidelser jeg fant i norske medisinske leksikon. Psykologen ble brydd og motstrebende og skrev meg ut med epikrise som deprimert påført av narkomani. I stedet for å få hjelp ble jeg brukt til å styrke krigen mot cannabis ved å underbygge en falsk statistikk.

Siden har det gått ball i ball i å ikke få gehør, bli uglesett i offentlige instanser. Min egen lege tror ikke på meg lenger etter epikrisen kom. Livet mitt ble satt på vent og hver gang jeg prøver å komme videre står epikrisen der og stenger døra.


Mann, 34, Oslo


Har du en historie å dele? Send gjerne inn her >>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s