Arvegods-pipen stjelt og destruert av Politiet

Jeg var 25 år, bodde i en kommunal bolig.

I leiligheten, hadde jeg liggende en gammel, vakker og forseggjort rosentre-pipe; som jeg var veldig glad i – og ønsket å eie livet ut. Og gi i arv til familie, etterkommere.

Denne pipa hadde vært røyket hasj i ett par ganger, men rengjort GRUNDIG, med såpe og vann- før den havnet i hylla på veggseksjonen min.

Når jeg kom hjem en dag, oppdager jeg at pipa er borte. Jeg hadde ikke fått beskjed om noenting som helst, så jeg trodde først noen bekjente hadde vært inne hos meg og hentet den. Ikke hadde jeg hatt noe med politiet å gjøre; men de hadde tydeligvis fått høre “rykter om at jeg besøkte narkomane i nærområdet”. Ja, jeg hadde noen hasjrøykende venner der jeg bodde.

Ikke før, jeg ringer til Lensmannskontoret – får jeg høre, at “pipa er beslaglagt og sendt til destruksjon, da tester med q-tips og spesialmiddel viste utslag på THC innhold”. Jeg spurte de, hvilken av de ansatte som hadde vært hos meg, men det nektet de å opplyse.

Veldig hyggelig. Politiet bryter seg inn hos meg, uten forvarsel, mens jeg er borte; og stjeler og destruerer min eiendel og arvegods.


Mann (31), Troms


Har du en historie å dele? Send gjerne inn her >>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s