Politiet overstyrer dommeren i førerkortbeslagsak

Ble stoppet på vei til jobb, tidlig en Onsdag morgen. Politiet var veldig på meg med en gang, at jeg så ruset og trøtt ut. Kl var 0540. Jeg ble tatt med på kammeret og ble presset til å ta en hurtigtest, som ga positivt utslag på thc. Så ble jeg tatt med til legevakten for utvidet blodprøve, og en visuel rus test av en lege. Den besto jeg. Huset mitt ble ransaket og der fant politiet plantene mine. 13 voksne planter i blomst og 40 stiklinger og 2 morplanter.

Jeg ble dømt for dette, fikk 300 timers samfunnsstraff og inndratt førerkortet i 1 år. Nå i mars 2020 – har jeg gått 3 år uten førerkort. Selv om jeg har gått å avgitt rene urin prøver i 26 mnd. Kan legge til at blodprøven slo ut på titusene del. Det er ca. 0.0009. Jeg røykte kvelden før jeg ble stoppet, en joint rundt 22 tiden.

Dommeren fastlo faktisk at jeg kunne få lappen igjen, men politiet laget et vedtak som omgikk det.

Mann (33)

Samfunnstraffen var grei, men å miste lappen og at det har dratt ut så lenge har vært en påkjenning og en stor utgift. Jeg har brukt over 25.000,- kr på advokat for å prøve å få den igjen. Har akkurat søkt på ny. Håper på positivt svar, så jeg kan få litt “frihet” igjen.

Mann (33), Vest-Agder

Har du en historie å dele? Send gjerne inn her >>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s