Politiet fabrikkerte mistanke uten grunnlag, jeg ble da dømt til 40 dagers fengsel for forsøk på dyrking av 3 planter

For to år siden påbegynte jeg dyrkingen av 3 cannabisplanter på badet i leiligheten min. De vokste som de skulle, og alt var perfekt. Etter et par uker står det 2 politibetjenter på døra mi. Jeg spør høflig om det er noe jeg kan hjelpe de med og da sier de til meg :

Vi har overvåket noen tekstmeldinger hvor det fremstår at du selger stoff


Dette var nytt for meg da jeg verken har solgt eller antydet noe om narkotika i noen tekstmeldinge

Jeg spør de om å få se et papir hvor denne fabrikkerte påstanden kommer fra, og jeg nekter å slippe de inn da de ikke hadde noe å vise til annet enn hva politibetjenten fra Horten politikammer sa til meg. De brøytet seg vei inn i leiligheten min, jeg måtte holde igjen hunden jeg da hadde som var en ren vakthund av typen Amerikansk Bulldog. For han hadde angrepet politiet pgs måten de tok seg inn i leiligheten min. 

Tilslutt etter å ha gått gjennom stuen og soverommet uten å finne noe, går de inn på badet hvor plantene sto. De beslaglegger alt i fra planter til lampe og vifter. Etter noen uker måtte jeg i retten. Der ble jeg dømt til 40 dagers fengsel for tre planter som hadde minst to mnd. igjen før toppskuddene hadde vist seg. Jeg forklarte i retten at disse plantene var til privat bruk slik at jeg ikke hadde trengt å gjøre meg til enda mer kriminell ved å fortsette å handle ymse kvalitet på gaten. 

Jeg ble dømt for 120 gram ferdig produkt til tross for at de var langt fra ferdig.


Så da måtte jeg fortsette å handle på gaten, og bli tilbudt 5 forskjellige andre typer harde stoffer samtidig

Mann (37)

Jeg anket saken helt til Høyesterett, men fikk blankt avslag hver gang. Dette er ikke måten å behandle en som prøver å dyrke litt egen medisin. At politiet lurer folk på den måten fordi det ikke er skjellig grunn til å mistenke noe da de kikket inn i leiligheten min fra døra og ikke så noe, så fabrikkerte de en mistanke uten grunnlag, og brøytet seg vei inn. 

Når skal politiet og den norske stat innse at noe må gjøres med cannabislovgivningen, og det så fort som overhodet mulig. Spark ut alle old timerne fra Stortinget, å få inn folk som tenker fornuftig og ser muligheter. Ikke bare for at vi skal utøve vår menneskerett ved å bruke denne planten, men også de enorme inntektene som går til staten ved et regulert salg. Hadde dagens politikere flest klart å se at Norge hadde fått en ekstra inntekt i form av avgifter på cannabis på lik linje med oljen vi har hadde vi sluppet å være kriminelle.

Mann (37), Vestfold


Har du en historie å dele? Send gjerne inn her >>


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s