Resultatet fra det “forebyggende” arbeidet er at jeg bare får mer lyst til å ruse meg og får betraktelig lavere respekt for lover og regelverk

Mistet retten til å ta lappen i ett år for å spille volleyball og grille med mine venner, det lå jo litt tobakkrester i en snusboks…

Fikk bot for å innrømme tidligere bruk da jeg hadde vært i Hemsedal. Null ”proof needed” annet enn at de lurer ut tilståelser ved å leke den sympatiske vennen din… For**l*e  slanger altså. Glorifiserte jæ**a parkeringsvakter faktisk.

Mistet lappen litt senere igjen på ubestemt tid, ettersom jeg nå er en såkalt “gjenganger og rusmisbruker” fordi politiet har tatt meg med UTROLIGE 200 mg plante smuler, fordelt på 3 instanser. Nok en gang pga. noen få tobbakksmuler i en snusboks jeg hadde glemt å kaste.. 10.000 kr i bot og en “dui” fordi jeg delte en rev på 3.. TO dager før jeg satt i bilen.. DA er man jo sykt påvirka!!

Politiet bruker ressurser på å pisse i motvind samtidig som de henlegger 9/10 voldtekter og 7/10 vinningsforbrytelser, men 2 adults som prøver å hygge seg litt extra har dem seff 5 patruljebiler til samt 2 sivil.


Hvilke idioter i politiet/politikken tror virkelig på selv at å bøtelegge individer som både sliter økonomisk, har kroniske smerter, søvnproblemer, familieproblemer og aggresjonsproblemer fører til noe som helst godt? Netto effekten til den “forebyggende” justismord innsatsen dems er at jeg bare FÅR MER lyst til å ruse meg på en daglig basis og får betraktelig lavere respekt for lover og regelverk… bare fordi en velger å benytte seg av en naturlig plante fremfor å knaske smertestillende piller for å håndtere smerter… så er man altså kriminell.

Mann (22), Akershus

Har du en historie å dele? Send gjerne inn her >>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s