Jeg har måttet distansere meg fra familie og noen venner for å holde skjult at jeg selvmedisinerer med cannabis

Jeg ble kronisk syk som 17 åring med konstant spenningshodepine og opplevde å ikke bli hørt av lege, lærere osv. og jeg har aldri hatt noe annen effekt enn bivirkninger fra konvensjonelle medisiner.

Etter to år med konstant hodepine bestemte meg for å prøve cannabis og opplevde innen kort tid lindring, som også hjalp mye med bi-symptomene av hodepinen (søvn, sult osv.). Etter kort tid ble cannabis en del av dagliglivet og er det ennå.


Som konsekvens av at cannabis er ulovlig har jeg blitt fratatt førerretten etter møte med politiet og med det hatt mye problemer med jobben. Jeg er økonomisk svekket på grunn av prisen på det svarte markedet og jeg har måttet distansere meg fra familie og noen av mine venner for å holde bruken skjult.

Mann (22), Trøndelag


Har du en historie å dele? Send gjerne inn her >> 

1 Comment

  1. Har div kroniske sykdommer og har vært en kasteball i helse sektor prøvd alt av medisiner. Er en person som reagerer sterkt på de fleste medisiner. Har prøvd cannabis med god virkning på adhd problematikk da jeg går på blodfortynnende medisiner som ikke går sammen med adhd medisiner. Men har prøvd alle veger og tatt kontakt med alt innen helse og ingen tør å hjelpe! Jeg er nå 38 år og lurer fælt på når jeg skal kunne bestemme over min egen kropp. Mistet førerkort 3 ganger grunnet bruk av cannabis. Ved alle anledninger blir jeg sett på som adekvat av lege men ikke av kjente politi betjenter. Jeg startet selvmedisinering allerede i en alder av 12år og har tatt opp igjen førerkort i lovens navn påvirket av cannabis og stått vær gang uten et spørsmål og kjøringen er sett på som svært god. Men dagen etter er jeg ikke i lovens navn skikket til å ha førerkort og får det inndratt. Må si at man blir lei og frustrert. Men å kjøre på 2 5mg valium er ok!! Tar virkelig av meg hatten for as norge!!! Jobber nå med å få ordnet ren cbd for å se om det gir nok efekt. Men møter like mye skepsis og motgang her! Det er helt absurd at det finnes hjelp men den skal man ikke få!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s